By: CaLl Me AJ

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Friday, 27-Dec-2013 07:59 Email | Share | | Bookmark
How To Order??

1. Pilih apa yg korang nak.
2. Email to aimyazminizam@gmail.com
3. Tunggu Confirmation from us
4. Proceed



Friday, 7-May-2010 00:04 Email | Share | | Bookmark
Projek minggu ini

Kali ni order daripada Azalina tmn greenwood. She request to order 30pcs tartlet nenas & 1box cupcakes untk baby dia yg sambut besday setahun Cup cakes dia serahkan kat saya untk deco. suka..suka..tp ms dia ambk cupcakes sy x dpt jmp sbb tgh dodoikan baby saya..sorry ye neway kita boleh jmp lg next time





Sunday, 2-May-2010 17:08 Email | Share | | Bookmark
Coklat-Kembali LaGi

red n white theme-60 per pcs
mcm2 design ada.
Coklat kembali lagi. So kepada sesiapa yg nk buat tuk hantaran, gift tuk kenduri kawin/cukur jambul etc..boleh la order dgn saya. colour boleh request mengikut kehendak anda.

Harga berpatutan..serendah 60sen per pcs untk coklat kosong sahaja.
siap packaging skali pun ada jika anda nk buat untk hantaran/door gift.
nk tau hrg? bolehla emel kpd saya.


Saturday, 1-May-2010 03:34 Email | Share | | Bookmark
CC Hntaran-ziela

Projek arini buat CC tuk ziela. dia order tuk dijadikan hantaran cousin dia ke kwn dia..x ingtla..hhehe.
16pcs CC..tema terpulangla pd aku. so aku buat je la. customer mcm ni snang sbb deco terpulang pd org yg buat. hehhehe..





Friday, 30-Apr-2010 15:05 Email | Share | | Bookmark
From my regular customer-aiza

Hye! uols

3hr ni projek byk..penat rasanya tp kene buat jugak sbb ni rezeki namanya
ni adalah salah 1 drpd projek yg sy buat..skang ni musim org nk bertunang n kawin kot. byk yg buat tuk di jadikan hantaran..owh!zaman sy dh hbs i miss dat time


30pcs choclate with red n white theme.



15pcs bluebrry tartlet n 15pcs cheese tartlet


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net