By: CaLl Me AJ

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 18-Feb-2009 00:45 Email | Share | | Bookmark
Cake Layer Pandan

Ni bkn produk baru, actually mmg dh lama pun jual tp x penah pun nk msk dlm fp ni. So ari ni ada time, saya masukkan la pic Cake layer pandan ni. Ada 2 flavour Pandan & Oren. Tgh2 dia ada krim..so yummy...ats dia pulak di taburi ngan kelapa kering. mcm salji gitu

Cake ni sesuai untk bg hntran ke..makan2 ke..nk hadiahkan untk org pun blh. nk tau price? just email kay

Sorry pic x bp nk clear..kamera cap ayam jek



Wednesday, 11-Feb-2009 12:42 Email | Share | | Bookmark
Order untk Balqis

Order from Balqis, tmn melati. Actually order ni x la lama sgt tp rasanya awl thn kot
disebabkan kebizian..ku dh ilang ingatan la..anyway si balqis ni ada ambk tempahan untk jahit manik..cantik2 dia jahit link dia ilang la plak.. kene cr blik la nmpk gayanya..

cik balqis ni order mufin strawberi ngan coklat.



Wednesday, 4-Feb-2009 14:08 Email | Share | | Bookmark
Bz...Bz...Bz....

Salam,

skang ni sy x ada mood nk upload any pics..so sorry ye kalau dh lama x update fp ni..
insyAllah, kalau semua dh settle..sy akan upload pics2 tu

Order still open..if interested please emel to queensulaman@yahoo.com


Saturday, 25-Oct-2008 03:29 Email | Share | | Bookmark
CC untk EmmY

Order dr Emmy from Keramat. Pick up point dpn pizza hut tmn permata. Emmy mintak Deco CC yg cute2..so i think pink is a very suitable. Pink ni klu tgk mcm ceriala je idup nanti
Thanks emmy, klu nk order lg..juz give me a call kay. x dpt nk borak2 byk2 sbb nk hntr order lg dkt melawati:-)

Ni..untk EmmY




Friday, 24-Oct-2008 14:49 Email | Share | | Bookmark
Hantaran untk FaZliNa

Weehooo...ni hntrn untk faz. Mauve kaler tp disebabkan pyh nk buat kaler mauve tu. x bp nk jdla..tp Faz katajadi je kaler tuh entahla labu..janji bsk ko confirm tunang. CC x penting..yg penting tuan punya bdn

Selamat bertunang Faz



[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net