By: CaLl Me AJ

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Thursday, 11-Sep-2008 13:53 Email | Share | | Bookmark
Order untk hari ni

1st order from Faz (taman desa) she look very very cute
she order 25pcs strawberi, 25pcs bluberry & 25pcs Choclate.



another order we received from Nadia (staff bank islam)
25pcs strawberi & 25 pcs choclate..



thanks to uols..




Thursday, 11-Sep-2008 13:20 Email | Share | | Bookmark
Size Muffin

Ari ni sy uploadkan pic size mufin..sbb rmi sgt yg tny apa beza size S dgn M tu.. x larat nk jwb n nk xplain..so tgkla pic ni ye..bila dh tgk pic ni dptla korang sume agk2

Pandangan dr ats




Pandangan dr dpn






Tuesday, 9-Sep-2008 13:33 Email | Share | | Bookmark
Salam ramadhan untk semua

ari ni dh 9hr kita smbt puasa kejap je dh 9harikan..
Skang ni sbk buat order untk cookies raya..so x ada masa nk upload2 pic.
untk Ros (s.alam) yg last week beli cookies tu tq ye

so kepada sesiapa yg bermnt blh call or email je dkt sy.
skang ni mmg bz giler..so klu x pick up phone tu phm2la ye..sms je.
i will reply later..InsyAllah

Email : queensulaman@yahoo.com
hp : 017-2183120


Friday, 29-Aug-2008 03:09 Email | Share | | Bookmark
Mufin-Order from Suhaily

Order from Su (Kg Nakhoda kanan ke kire lupa laks). Dia order 25pcs(small) mufin coklat & 25pcs (Medium) Mufin Strawberi untk jamu kawan2 kat office Murah rezeki Su klu jamu org selalu



Saturday, 23-Aug-2008 13:41 Email | Share | | Bookmark
Order frM Amal Shahira

Order untk hari ni 25pcs sunflower seed & 25pcs Cadbury Almond cookies. Order from Shira (wangsa melawati) actually dia order ni nk rasa sbnrnya..katanya nk buat untk wedding gift dia nov ni.

Lps jer smpi dr delivered cookies, received sms from Shira nk confirmkan order
2500pcs cookies with wrapping on 28th Nov. So order on 27&28 Nov now is closed



[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net