By: CaLl Me AJ

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  >  >>]    [Archive]
Friday, 25-Jul-2008 14:43 Email | Share | | Bookmark
Mufin coklat-order from aiza

Mufin lg hari ni terima order dari aiza. Dia order mufin Coklat n cup cakes..walaupun pnt keje tp buat jgk.rezeki dtg ambk ajer. Lgpun ni regular customer..kene jaga jugak





Monday, 14-Jul-2008 05:13 Email | Share | | Bookmark
.: Mufin Lagi :.

NEW PRODUCT LAGI


Lagi new product from us..cute mufin. Flavour blh pilih samada coklat, oren, vanilla, pisang..cute mufin ni sesuai juga dijadikan sebagai wedding gift/any occasions.
-sebiji RM0.20 ( minimun order 300pcs)
-siap wrapping (ada 5biji) RM1.20




Door gift ni untk majlis cukur jambul Baby Eira..Mak Baby Eira ni (Maz) order untk Majlis cukur jambul ank sulong dia smlm so cute...Wah! majlis meriah jugak ye..dlm paper bag tu mcm2 ado..hikhikhik..thanks sbb jumput g umh eak


Sunday, 13-Jul-2008 02:24 Email | Share | | Bookmark
Cup cakes for kak khayty


CC ni untk ank2 kak khayty..dia order untk ank2 dia sbb diorg suke bangat ngan deco cc ni. Yup, sy pun klu dpt cc yg deco cun2 mmg rasa sygla nk mkn anyway..thanks kak khayty sbb order dgn sy..klu nk lg jus sms me kay.



Friday, 11-Jul-2008 14:26 Email | Share | | Bookmark
CARROT CHEESE CAKE..YUMMY

Dear all,

Start from now, kami mengambil tempahan untk kek tp untk weekend sahaja. Delivery sekitar batu caves, wangsa maju, sentul dan yg sewaktu dgn nyer nk tau price dia? sila pm sy or email jer..



Tuesday, 8-Jul-2008 14:07 Email | Share | | Bookmark
Cup cakes

New Product for this month...Cup cake

Try dis cup cake...it's look very cute n d most important it's very delicious Order also open for hantaran/wedding gift. Cup cakes ni ada 2size, Small n Medium..kaler blh request ye mengikut tema u alls
if interested..u can email me to queensulaman@yahoo.com
or u can reach me at 017-2183120





[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net